top of page

MOVEMBER ALEBO ZAPOJENIE BARISTOV 2014

2. November 2014 (skopírované a nezmenené z nášho predošlého blogu gcj.sk)


Nie, nie je tam chyba. Správne čítate MOVEMBER. O čo ide? O čo sa jedná? Hneď sa to dozviete.

Pred pár rokmi vznikla myšlienka, ktorá sa zrealizovala a dosiahla celosvetových rozmerov. Nechcem sa tu rozpisovať o celom programe a aktivitách, ktoré podrobne nájdete na stránke Movember , dokonca aj v českom jazyku.

Myšlienka je jasná. Mužské zdravie.

Kvôli čomu vlastne píšem tento článok? Samozrejme kvôli podpore Mo Baristas, kde Jaroslav Slamečkaa jeho crue spustili v Čechách už spomínanú skupinu, do ktorej sa zapojili už aj niektorí slovenskí baristi. Momentálne má skupina 21 členov. Ďakujeme.



Týmto článkom chcem len vyzvať k pridaniu sa k skupine. Nemusíte prispieť len finančnou sumou. Podpora spočíva aj v kaviarňach a to rôznym spôsobom. Ak Vás máličko tento článok zaujal a zapojíte sa, tak potom splnil účel.



MOTIVACE SKUPINY

Vyzýváme všechny bratry a sestry za kávovary! Spojme se, po celý listopad dělejte MoShots a MoCakes, nebo si jen dejte plechovku s nálepkou na příspěvky někam na bar. Zapojme se aktivně, spojme naší komunitu!Ako môžete prispieť?Príspevok môžete darovať priamo po registrácii sa na spomenutých stránkach.NOVINKAAK sa Vám nechce platiť cez internet môžete prispieť priamo v niektorých prevádzkach, napríklad kúpou odznaku alebo cappuccina a pod. Budeme sem pridávať iba slovenské podniky, ktoré by sa náhodou chceli zapojiť do kampane.


163 views9 comments

Recent Posts

See All
bottom of page