top of page

LA MARZOCCO / OUT OF THE BOX

10. Január 2012 (skopírované a nezmenené z nášho predošlého blogu gcj.sk)


Malé otočenie sa za skvelým eventom La Marzocco – Out of the box.

Počas výstavy v Miláne (fiera 2011), nie však na výstavisku, prebehol event pod vyššie uvedeným názvom.

Firma LM, predstavovala svoje hračky, kde hlavnú úlohu hrala STRADA, neuveriteľný stroj s množstvom funkcií od manuálneho nastavenia barov (až po 12), tak aj hranie sa s predinfúziou kávy (espressa).



Mňa však zaujal ešte jeden, možno malý, ale o to viac dokonalý detail. Páky La Marzocco. Zabudnite na tamper station a iné pomôcky, nepotrebujete nič viac ako roh barovej dosky, ktorú používate na utláčanie. Malý zárez v páke Vám to umožní (včetne jednopáky). Je to len náročnejšie v uvedomení si, že aj pri dvojpáke je nutné používať roh baru (minimálne, ak nie tamper station), pretože vyúste pák sú veľmi krehké a môžete ich ľahko poškodiť. Po pár pripravených kávach na ferrari (La Marzocco Strada), môžem povedať, že si človek – barista veľmi rýchlo zvykne. Ovládanie stroja je úžasné.

Celá udalosť sa niesla v príjemnej atmosfére, kde človek mohol stretnúť najlepších baristov sveta s distibútormi tohoto zázraku a osobne vyskúšať všetky modelové rady. Precíznosť a design (design je môj subjektívny pohľad), si neviem osobne predstaviť v krajšej harmónii spojenú s airbrush motívmi na niektorých modeloch. Opäť človek odchádzal plný inšpirácie a dojmov z príjemne stráveneho dňa. Radost žiť v tú chvíľu.



Mimochodom potrebné info nájdete  na lamarzocco.com   a taktiež si môžete stiahnuť iPhone applikáciu, kde nájdete všetko o modeloch, galériu ale  aj to, kde sa bude team la marzocco práve nachádzať.





52 views2 comments

Recent Posts

See All
bottom of page