top of page

9gramscoffee Group

Public·116 members

Denis Zheleznyi
Denis Zheleznyi

Kde nakupujete nástroje pro hobby biologické projekty?

Ahoj všem, potřeboval bych poradit. Chtěl bych se pustit do několika hobby biologických projektů, jako je například mikroskopický průzkum vody z místního rybníka nebo pěstování krystalů. Zatím mám jen základní vybavení, ale chtěl bych si ho rozšířit o nějaké lepší mikroskopy, třeba i s kamerou, a pořádné chemikálie, které jsou bezpečné pro domácí použití. Moje otázka zní, kde nejlépe nakupujete takové nástroje a materiály? Hledám spolehlivého dodavatele, který má dobrý výběr a rozumné ceny.

4 Views
Jon Snow
Jon Snow
13 hours ago

Můžu ti dát tip, kde jsem se kdysi díval na vybavení pro různé hobby projekty. Taky jsem nějakou dobu hledal, kde se vůbec takové věci dají normálně sehnat, a narazil jsem na https://biolabshop.cz/. Spíš jsem tam procházel nabídku a zjišťoval, co všechno existuje, než že bych tam bral úplně všechno. Mají tam docela široký výběr – od skleněného nádobí a plastů až po mikroskopy nebo věci, co se hodí při různých pokusech. Hodně mi pomohlo, že u produktů bývají celkem srozumitelné popisy, takže si člověk udělá představu, k čemu to vlastně je.

Members

bottom of page