Kde nakupujete nástroje pro hobby biologické projekty?
Ahoj všem, potřeboval bych poradit. Chtěl bych se pustit do několika hobby biologických projektů, jako je například mikroskopický průzkum vody z místního rybníka nebo pěstování krystalů. Zatím mám jen základní vybavení, ale chtěl bych si ho rozšířit o nějaké lepší mikroskopy, třeba i s kamerou, a pořádné chemikálie, které jsou bezpečné pro domácí použití. Moje otázka zní, kde nejlépe nakupujete takové nástroje a materiály? Hledám spolehlivého dodavatele, který má dobrý výběr a rozumné ceny.
4 Views

Můžu ti dát tip, kde jsem se kdysi díval na vybavení pro různé hobby projekty. Taky jsem nějakou dobu hledal, kde se vůbec takové věci dají normálně sehnat, a narazil jsem na https://biolabshop.cz/. Spíš jsem tam procházel nabídku a zjišťoval, co všechno existuje, než že bych tam bral úplně všechno. Mají tam docela široký výběr – od skleněného nádobí a plastů až po mikroskopy nebo věci, co se hodí při různých pokusech. Hodně mi pomohlo, že u produktů bývají celkem srozumitelné popisy, takže si člověk udělá představu, k čemu to vlastně je.