![](https://static.wixstatic.com/media/fe716a_a9213a554eef4351b64b40200ee2dd08.png/v1/fill/w_131,h_60,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/fe716a_a9213a554eef4351b64b40200ee2dd08.png)
PRAŽIAREŇ A PREDAJ KVALITNEJ KÁVY
čt 14. 11.
|Bratislava, Račianska 88/B (vedľa Lightpark
BARISTA 1 - BRATISLAVA 11
Kurz prípravy kávy - Espresso
![BARISTA 1 - BRATISLAVA 11](https://static.wixstatic.com/media/fe716a_49921c91c75242e8b810a71afa50ab27~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_94,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/fe716a_49921c91c75242e8b810a71afa50ab27~mv2.jpg)
![BARISTA 1 - BRATISLAVA 11](https://static.wixstatic.com/media/fe716a_49921c91c75242e8b810a71afa50ab27~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_94,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/fe716a_49921c91c75242e8b810a71afa50ab27~mv2.jpg)
Time & Location
14. 11. 2019 9:00 – 13:20
Bratislava, Račianska 88/B (vedľa Lightpark
Guests
About the event
Kurzy pre baristov vo vašom podniku alebo u nás. Ste majiteľom a máte záujem zaškoliť váš personál? Ste barista a chcete sa zdokonaliť?
Cieľová skupina
Študenti, absolventi HA, baristi, barmani, personál v gastro službách, majitelia prevádzok, mamagnent prevádzok, začiatočníci, milovníci kávy...
KÁVA - ESPRESSO
Školenia sú pripravované interaktívne, to znamená, že teória o káve (história, zber, spracovanie...) nie sú hlavnými bodmi školenia. Školenie sa prispôsobuje skupine klientov a témy nie sú striktne dané.
- Teoretická časť – história kávy (1.časť témy sa zaoberá v skratke o pôvode a rozšírení plantážnej kávy do dnešných rozmerov)
- Teoretická časť – od zberu kávy až po espresso (2.časť témy sa zaoberá vysvetlením rozdielov medzi zbermi, vysvetlením rozdielov medzi spracovaním kávy, následným sušením a pražením, dôvody rozdielnej kvality kávy
- Praktická časť– práca s profi mlynčekom, nastavovanie správnej hrúbky mletia na pripravované espresso za účasti (s názornou pomocou, asistovaním lektora)
- Praktická časť – príprava espressa, správne dávkovanie mletej kávy, správne utláčanie nadávkovanej kávy v páke (portafilter), správne nasadenie páky do stroja, správne filtrovanie, zásady správnej prípravy za účasti (s názornou pomocou, asistovaním lektora)
- Praktická časť– starostlivosť o kávovar a mlynec, zásady a dôležitosť správneho čistenia, čistenia pák, hláv kávovaru, mlecích kameňov na mlynci, prípadného zásobníka na namletú kávu za účasti (s názornou pomocou, asistovaním lektora)
Tickets
Platba Barista 1
Vyberte si aktuálny kurz a pridajte do košíka. Cena je uvedená s Dph.
120,00 €Sale ended
Total
0,00 €